Promenera för hemlösa hundar

Stock.adobe.com

Promenera för hemlösa hundar

Den 20–21 maj är det äntligen dags att tassa ut och promenera till förmån för de hemlösa hundarna på Hundstallet. För varje hundägare som deltar med sin hund skänker Agria 10 kronor till Hundstallet.

I år sker promenaden den 20–21 maj både fysiskt och digitalt. Hundpromenaden arrangeras på följande orter; Stockholm, Göteborg, Sundsvall, Kalmar och Hörby. Du kan även delta i promenaden digitalt oavsett var i Sverige du bor. För varje hundägare som deltar med sin hund skänker Agria 10 kronor till Hundstallet.

Hundstallet är en ideell förening som drivs av Svenska Hundskyddsföreningen. Hundstallets uppgift är att ta emot, vårda och hitta nya hem till hundar som inte längre kan vara hos sina mattar och hussar av olika anledningar. Hundstallet tar emot hundar 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan året om och är helt beroende av donationer för att kunna fortsätta ge hundar en andra chans.

Gör så här för att delta

Filma eller ta en bild när du och din hund är ute och går under helgen 20–21 maj. Lägg upp bilden eller filmen i sociala medier, skriv att du gått Agria Hundpromenad och tagga inlägget med #agriahundpromenad.
Läs mer och anmäl dig här.

Promenad som blivit tradition

Agria Hundpromenad startades 2016 i Stockholm som ett välgörenhetsevent. Sedan dess har Hundpromenaden vuxit för varje år och bidragit med flera hundratusen kronor till hundar som söker nya hem. I år genomförs Agria Hundpromenad även i Norge, Danmark, Finland, Storbritannien och Frankrike.