Det här är vår Tidning

Svenska Brukshundklubben är en ideell medlemsorganisation, specialklubb i Svenska Kennelklubben (SKK) och frivillig försvarsorganisation. Vi har utbildat hundar och förare sedan 1918. Svenska Brukshundklubben har idag runt 55 000 medlemmar, närmare 300 lokala klubbar runt om i landet där vi bedriver utbildning, tävlingsverksamhet, utbildning av tjänstehundar. Avel och utveckling av våra brukshundraser arbetar medlemmar med i våra rasklubbar.

Brukshunden är Svenska Brukshundklubbens medlemstidning och har funnits sedan 1946. Brukshunden är Sveriges största tidning för aktiva hundägare. Tidningen ges ut i sex nummer per år med inspiration och artiklar för dig som vill utvecklas och vara aktiv med din hund. Kopplat till tidningen finns också en hemsida, brukshunden.se samt sidor på Facebook och Instagram.

PRENUMERERA PÅ BRUKSHUNDEN

Prenumerant: 400 kr / år
Utlandsprenumerat: 530 kr / år

VINNARE TASSKRYSSET nr 2 2020

Liselott Lundgren, Ystad
Margareta Schlee, Norrhult
Björn Jönsson, Osby

Vinnarna får Raw for paw – bra godis till hunden. Värde 109 kr/st.

VINNARE TASSKRYSSET nr 1 2020

Kajsa Eriksson, Mölndal
Kristina Rense, Varekil
Pär Änges, Siljansnäs

Vinnarna får Raw for paw – bra godis till hunden. Värde 109 kr/st.

47 000 upplaga

88% tycker att Brukshunden
har hög/mycket hög trovärdighet.

6 utgåvor /år

Till samtliga medlemmar i Svenska brukshundklubben och Sveriges hundungdom.

55 000 läsare

Organisationen har ca 65 000 medlemmar fördelade över hela Sverige.