Ta över valpens försäkring digitalt

Foto: Agria

Ta över valpens försäkring digitalt

Genom Agrias nya tjänst kan hunduppfödare snabbt och enkelt erbjuda valpköpare att ta över valpens försäkring digitalt vid ett ägarskifte.

Nu kan uppfödare enkelt teckna enskilda försäkringar för varje valp i valpkullen. Valparna får då en veterinärvårds- och livförsäkring helt gratis som gäller fram till dess valpen flyttat till sitt nya hem eller upp till fyra månaders ålder. Erbjudandet gäller för nya kunder hos Agria.

– Vi vet att det viktigaste för hunduppfödaren är att valparna får en trygg start hos sina nya familjer. Därför har vi nu tagit fram en lösning som gör att uppfödaren snabbt och enkelt kan erbjuda sina valpköpare att ta över valpens försäkring digitalt, säger Patrik Olsson, hundexpert på Agria.

Förbättringen gör det dessutom möjligt för valpköpare att ta över försäkringen digitalt för ett oavbrutet försäkringsskydd. Allt uppfödaren behöver göra är att registrera sina köpare hos Agria, därefter skickas ett SMS till valpköparen med en länk för att teckna en egen försäkring till valpen med motsvarande skydd.

Läs mer om Agrias uppfödarservice här.