“Stökiga hundar & bökiga barn”

Pressbild

“Stökiga hundar & bökiga barn”

Hundcoachen Fredrik Steen har inte levt en enda dag i sitt liv utan en hund vid sin sida. Nu sätter han upp föreställningen “Stökiga hundar & bökiga barn” på Rival i Stockholm.

År 2021 debuterade Fredrik som sommarvärd i P1. I sitt sommarprat pratade han om problembarn, problemhundar och att som vuxen få diagnosen ADHD. Föreställningen “Stökiga hundar & bökiga barn” går i samma anda – här bjuds publiken in till en kväll fylld av tips, råd, lärdomar och visdomar där Fredrik delar med sig av sina erfarenheter. Föreställningen bjuder även på gästartister, både på två och fyra ben.

– Hundar är raka och krånglar inte till det, de gör bara det som de får fördel av att göra. Här kan vi som föräldrar lära oss mycket. Vi snubblar nämligen lätt in i olika tankevurpor och låter meningslösa regler vara kvar utan att ifrågasätta. Uppfostran är bra, men utan motivation och relation blir det ofta ett fiasko där individen får klä skott: ”en stökig hund, en bökig unge”, säger Fredrik och fortsätter:

– Genom att hjälpa, stötta, kommunicera rakt, ställa lagom krav, förekomma och hjälpa till att göra rätt, kan man använda sig av all den energin och njuta av en fantastisk individ med resurser över det normala.

 

Föreställningen “Stökiga hundar & bökiga barn” spelas på Rival i Stockholm den 20 november. Biljetter finns att köpa på allthingslive.se/artist/hundcoachen.