Sök Svedeas Hundstipendium

Bild: Adobe Christian Müller

Sök Svedeas Hundstipendium

Som stipendiat får du prova nosework och rallylydnad, lära dig om hundars beteende och umgås med likasinnade under en vårhelg på Ulfsunda Slott i Stockholm.

Svedea har tagit fram ett nytt koncept för Hundstipendiet där de åtta stipendiaterna med sina hundar tillsammans bor en helg på Ulfsunda Slott.

Hundstipendiet arrangeras lördag till söndag den 23–24 april 2022 (om inte pandemin sätter käppar i hjulet). Hundpsykologerna och hundinstruktörerna Kicki Fellstenius och Monica Franzén-Sjödin från Glada Jyckar kommer att stå till tjänst hela helgen och genomföra inspirerande och roliga övningar.

Det enda du behöver stå för själv är mat till din hund samt resa till och från Ulfsunda Slott. Tänk på att din hund måste vara försäkrad.

Så söker du:

Fyll i uppgifterna via länken nedan och motivera varför just du och din hund ska tilldelas ett stipendium. En jury utser de 20 bästa motiveringarna som i nästa steg får skicka in en kort filmsnutt med sig och sin hund som förmedlar passion och glädje. Bland dessa väljer juryn slutligen ut de åtta stipendiaterna. Sista dag för ansökan är 11 februari.

Klicka här för att komma till ansökan