Promenera för hemlösa hundar

Bild: Agria

Promenera för hemlösa hundar

Den 21–22 maj är det dags för Agrias hundpromenad till förmån för de hemlösa hundarna på Hundstallet. För varje hundägare som deltar med sin hund skänker Agria 10 kronor till Hundstallet.

Förra året deltog rekordmånga, hela 10 807 ekipage, i Hundpromenaden. I år kan du själv välja om du vill gå promenaden digitalt under helgen, eller på någon av de platser runt om i landet där Agria bjuder in till ett fysiskt evenemang den 21 maj klockan 11.00-13.00.

– Vi vet att det finns många hundägare som vill vara med och hjälpa alla hemlösa hundar. Med hundpromenaden hoppas vi kunna sprida lite glädje och tillsammans bidra till de hundar som behöver extra stöd i väntan på nya familjer, säger Agnes Fabricius, vd, Agria Djurförsäkring.

I år finns också ett begränsat antal scarfs till försäljning på agriashop.se. Perfekt för dig som vill bidra lite extra till Hundstallet. För varje scarf som säljs går 50 kronor oavkortat till Hundstallets arbete för att ge hemlösa hundar en andra chans.

Så här går den digitala hundpromenaden till:

  • Anmäl dig och din hund här  (Detta är nödvändigt för att din medverkan ska räknas)
  • Gå en hundpromenad i ditt närområde någon gång under veckoslutet 21–22 maj.
  • Ta en bild eller filma en snutt under promenaden och lägg upp ett inlägg i sociala medier där du skriver att du gått Agria Hundpromenad. Tagga ditt inlägg med #agriahundpromenad
  • Agria skänker 10 kronor per anmält ekipage till Hundstallet

Fysiska evenemang

Datum: Lördag 21 maj
Tid: Klockan 11.00-13.00.

Agria Hundpromenad arrangeras på följande orter