MyDog – Nordens största hundevenemang

MyDog – Nordens största hundevenemang

Äntligen dags för hundmässa i Göteborg igen! Nu har biljetterna till MyDog 6–9 januari 2022 släppts. Här väntar fyra fullspäckade dagar med bland annat nationell och internationell hundutställning, hundteater och Rasklubbstorget.

Över 9 000 hundar kommer att finnas på plats för att tävla i två hundutställningar och de flesta av världens hundraser finns representerade i prestigefulla tävlingar. Det finns också möjlighet att ställa ut på Rasklubbstorget för att marknadsföra sin klubb och ge besökarna chansen att ställa frågor direkt till uppfödarna.

Samtidigt som tävlingarna pågår arrangeras även mängder av hundaktiviteter och uppvisningar, hundteater, föreläsningar från Nordens främsta specialister och mycket mer. Här finns även ett brett utbud av alla typer av hundprodukter att botanisera bland.

Besökarna får bland annat se hur polishundar arbetar, vad de har för uppgifter och hur de tränas i en fartfylld show med action och humor. En polishund ska våga och klara mycket alldeles själv, men den ska samtidigt älska att samarbeta med sin förare.

Och självklart får du ta med dig din egen hund på mässan. Här kan du göra en flygande besiktning av hundens dagsform, få tips och råd om foder och försäkringar samt testa på en rad aktiviteter och hundsporter att göra tillsammans.

Läs mer och köp biljett här!