Medlemsförmåner

Svenska Brukshundklubben samarbetar med en rad partners för att ge ett mervärde till ditt medlemskap. Vi jobbar ständigt på att utveckla fler fördelaktiga erbjudanden för dig som är medlem.
Här hittar du våra aktuella erbjudanden.

Rabatt på hundförsäkring
Du får 10 procents rabatt på din hundförsäkring hos Agria djurförsäkring. Redan har kan du spara in större delen av din medlemsavgift!

Information och erbjudanden från Royal Canin
Genom vårt samarbete med Royal Canin får du som medlem löpande erbjudanden gällande hundfoder och näringslära.

Unika erbjudanden från MILITÄRRABATT
Kod: SBK7851
MILITÄRRABATT ger dig som medlem i Brukshundklubben unika förmåner och rabatter från ledande varumärken och producenter – i vanliga butiker och på nätet. Mer information om hur du får del av dina erbjudanden från MILITÄRRABATT, surfa in på www.brukshundklubben.se/erbjudande-militarrabatt.

Rabatt på boende på Nordic choice hotels
Vid bokning, ange rabattkod CH16778795
Nordic choice hotels erbjuder alla medlemmar fördelaktiga priser på boende. Kampanjkod skickas ut med medlemsbrevet SBK-medlemsinfo som skickas per mejl till alla medlemmar med registrerad e-postadress. Läs mer om erbjudandet på www.nordicchoicehotels.se/idrott/.

Hundaktiviteter
Du har tillgång till hundkurser, utbildningar, träningsytor, träningsgrupper, prov & tävlingar, utställningar, mentalbeskrivningar och mycket annat.

Försäkring för personolycksfall ingår
Under ditt medlemsår är du försäkrad om något skulle hända dig på våra aktiviteter, vår försäkring personolycksfall ingår i medlemsavgiften.
Under ditt medlemsår får du dessutom sex nummer av Brukshunden. För ytterligare medlemsförmåner, prata med din klubb!

Seresto® (imidakloprid & flumetrin) är ett långtidsverkande fästinghalsband
som skyddar hund och katt mot fästingar och loppor i upp till 8 månader. Halsbandet både avvisar och dödar fästingar innan de biter. Seresto® är resistent mot vatten och fortsätter att vara verksamt även om djuret blir blött. Eftersom fästingarna ramlar av innan de hinner bita, minskar risken för fästingöverförbara sjukdomar.  Köp Seresto® här och få 10% rabatt. Produktinformation Seresto vet

Tidigare nummer

Brukshunden | 1901