Julklappstips: ”Jag och min hund”

Pressbild

Julklappstips: ”Jag och min hund”

”Jag och min hund”, som släpps den 13 december, är en fylla-i-bok som låter barnet stå i centrum tillsammans med sin hund.

En fylla-i-bok är ett enkelt och roligt sätt att bevara minnen, och skriva ner saker man annars kanske hade glömt bort. Varje uppslag i boken har en sida som handlar om hunden och en sida som handlar om barnet med motsvarande frågor. Boken vänder sig till barn 6–12 år som har hund som husdjur.

Författarna Victoria W Gustafsson och Anette S Panboon bor i Skellefteå och arbetar båda som lärare. De har tidigare skrivit läromedel tillsammans och det har också blivit några fylla-i-böcker. Deras största inspirationskälla är alla kreativa och nyfikna barn som de har förmånen att möta i sina arbeten som lärare.