Hjältar, hundar och hejdlös humor

Pressbild

Hjältar, hundar och hejdlös humor

”Ett nytt hopp” är den första delen av fyra om de unga hjältarna Dogstars, alla med sin speciella superkraft. Garanterat massor av maxad action och humor, men också om vikten av vänskap och att värna vår planet. 

Anna har alltid haft svårt att passa in, men exakt hur annorlunda hon är hade hon aldrig kunnat ana. Att Anna en morgon på väg till skolan upptäcker att hon kan flyga är inte ens i närheten av det konstigaste som händer henne den dagen.

Anna visar sig vara den fjärde och sista medlemmen i Dogstars, ett superhjältegäng utvalt av världens hundar. Hundarna måste rädda jorden, men de behöver Dogstars hjälp. Endast de fyra vännerna med superkrafter kan sätta stopp för den mystiska Rimfrosts diaboliska plan att värma upp planeten. Men kommer de att hinna innan det är för sent? ”Dogstars” vänder sig till barn mellan 6–9 år.

Författare till serien ”Dogstars” är Mårten Sandén vars favoritdjur är hundar eftersom de är snälla, glada och aldrig ljuger. Han tänker ofta att världen skulle vara en bättre plats om människor kunde vara mer som hundar. Tecknaren och serieskaparen Lisa Medin står för illustrationerna.