Fullspäckat program på MyDOG

Foto MyDOG

Fullspäckat program på MyDOG

Den 5–8 januari är MyDOG äntligen tillbaka på Svenska Mässan i Göteborg. Det blir ett fullspäckat program med bland annat två hundutställningar med deltagare från alla världens hörn och den actionfyllda nyheten brygghoppning.

Det blir ett fullspäckat program på MyDOG 2023. Över 9 000 hundar deltar på mässan för att tävla och många av världens hundraser finns representerade i prestigefulla tävlingar som döms av några av branschens mest eftertraktade domare. Nytt för i år är att även juniorer och veteraner kan få internationella championat, det vill säga internationellt cert på MyDOG.

Brygghoppning är en relativt ny hundsport som kommit till Sverige. Här får du se, och testa på, apporterande hundar som hoppar från en brygga ut i en pool. Det handlar om att vara snabb, spänstig och orädd. Det kommer också gå att prova på nosework och agility.

På plats under mässan finns även kända hundprofiler som Fredrik Steen, Anders Bagge och Anders Hallgren. Årets utställningshund kommer att koras av Svenska Kennelklubben och Göteborgs charmigaste hund utses bland de hundar som är på plats.

Läs mer och köp din biljett här.