Boka in MyDOG 2024

Foto: MyDOG Rickard Olausson/Skvader Media.

Boka in MyDOG 2024

I början av januari varje år går Nordens största hundevenemang av stapeln på Svenska Mässan i Göteborg. Över 9 000 hundar kommer för att tävla och många av världens hundraser finns representerade i prestigefulla tävlingar.

På MyDOG kan man klappa, gosa och njuta av alla världens raser. Upplev roliga hundsporter som lydnad och rasbedömning och se både hundteater och spännande polishunduppvisningar. Varje år besöks mässan också av kända hundälskande profiler som till exempel Anders Bagge och Fredrik Steen.

Här finns också tävlingar av alla slag. Årets vackraste hund utses till exempel bland tusentals konkurrenter. När du tar med din egen hund till MyDOG ingår flygande besiktning av din hund samt (valfritt) deltagande i tävlingen Göteborgs Charmigaste Hund.

Här kan du träffa andra hundägare, specialister och experter och handla hundtillbehör och produkter till bra mässpriser. Passa också på att testa nya hundsporter, upptäcka nya träningsmetoder och träffa helt nya hundkompisar.

Att köpa hund är ett härligt men stort beslut. På MyDOG och Rasklubbstorget kan du få hjälp att göra rätt val. Här kan du fråga experter om olika hundrasers egenskaper och personligheter samt få hjälp att hitta uppfödare och den hundras som passar dig och din familj bäst. Prata med experter och träffa de raser du är intresserad av.

Biljetterna släpps under hösten. Håll koll på MyDOGs hemsida. SKK-medlemmar kan köpa biljetter på plats under mässdagarna för 100 kr mot uppvisande av medlemskort i kassan. Sveriges Hundungdom går in kostnadsfritt på mässan mot uppvisande av medlemskort i kassan.