Bästa hundkojan utsedd

Pressbild

Bästa hundkojan utsedd

Företaget Blåkläder gav sina ambassadörer ett hedersuppdrag; att bygga hundkojor till huvudkontorets nybyggda hundrastgårdar. Vinnare blev Tim Jaederfeldt med sin påkostade hundkoja med koppartak.

Blåkläder har sedan flera år tillbaka låtit anställda ta med sina hundar till jobbet och i samband med färdigställandet av utbyggnation av huvudkontoret var det dags för hundrastgårdarna att öppna på nytt, naturligtvis med en rejäl kvalitetshöjning av hundarnas dagboende.

De fyra snickarna, och skandinaviska sociala medie-ambassadörer, Emma Eriksson, Tim Jaederfeldt, Filip Berti och Cille Skaarup Larsen fick i uppdrag att bygga varsin hundkoja till Blåkläders nya hundrastgårdar. I en omröstning på Instagram skulle sedan ”bästa hundkojan” utses.

Tävlingen vanns av Tim Jaederfeldt och hans oerhört påkostade hundkoja med sitt karakteristiska koppartak. Tim var också den som nog tog tävlingen på störst allvar.

– Jag gick verkligen all in på att bygga den lyxigaste hundkojan och det tycker jag att jag lyckades med. Hoppas bara hundarna gillar att bo i den, säger Tim Jaederfeldt och skrattar.