Agriakortet – mindre  oro och mer koll

Agriakortet – mindre oro och mer koll

Snabbare skadereglering, rabatt på självrisken och möjlighet till delbetalning. Med Agriakortet kan du alltid känna dig trygg om din hund plötsligt skulle bli sjuk. Dessutom ingår en unik reseförsäkring och mängder av vassa erbjudanden.

Agriakortet är en extra trygghet om oturen skulle vara framme. Veterinärkostnaderna kan snabbt skjuta i höjden och det är inte alltid det finns tillräckligt mycket pengar på kontot för att täcka en oförutsedd utgift. Agriakortet är till för alla djur­ägare, oavsett om du har din försäkring i Agria eller inte.

– Med Agriakortet slipper du ligga ute med pengar i onödan, säger Patrik Olsson, Affärsområdeschef Sällskapsdjur, Agria Djurförsäkringar.

Du betalar besöket direkt med kortet på kliniken och slipper både att sitta och vänta på att den ibland tidskrävande direktregleringen ska bli klar och avgiften som kliniken tar för den. Väl hemma igen kan du i lugn och ro fota kvittona, anmäla skadan på kundsidan Mitt Agria eller i appen Agria Djur och ange att betalningen har skett med Agriakortet. Skaderegleringen går snabbt och så fort den är avslutad skickas ett mejl ut. Sedan är det bara att logga in på Mitt Agria där det går att se hela ärendet. All eventuell ersättning sätts in direkt på Agriakortskontot.

“Agriakortet gör att du slipper ligga ute med pengar i onödan.”

– När kreditfakturan kommer betalar du bara självrisken som du dessutom får 300 kronor rabatt på om du har betalat med Agria­kortet, säger Patrik.

Det går också bra att dela upp betalningen i upp till tolv räntefria månader direkt i appen Agriakortet redan innan du får hem fakturan. I appen, som går att ladda ner där appar finns, kan du delbetala dina kortköp, få en överblick över allt som rör ditt Agriakort, överföra pengar till andra bankkonton och mycket mer.

Unik reseförsäkring

Genom Agriakortet får du också ett unikt skydd om din hund eller katt skulle bli akut sjuk eller skadad innan eller under en resa som är betald med kortet. Reseförsäkringen gäller alla hundar och katter i hushållet.

– Reseförsäkringen täcker kostnader som uppstår, både för korthållaren och medresenärer från samma hushåll, om ditt djur skulle bli akut sjukt eller skadat. Det gör att du kan avboka, avbryta eller förlänga din resa efter behov, säger Patrik.

En vanlig reseförsäkring betald med kort gäller enbart om någonting händer resenären. Med Agriakortet kommer också en mängd fina erbjudanden och rabatter kopplat till djurägande. Många vill till exempel ha med sig hunden på semester och då passar ju rabatt på hundrum på hotell extra bra.

Agriakortet gör också att du kan hålla koll på alla kostnader kring din hund som foder, leksaker, träningar, kurser, trim, rehab och vaccination. När fakturan kommer får du svart på vitt på hur mycket ditt älskade djur kostar per månad.

– Har man en bra försäkring och Agriakortet har man gjort vad man kan för att kunna hjälpa sitt djur vid behov, avslutar Patrik.

5 fördelar med Agriakortet
  1. En trygghet vid oväntade djursjukvårds­kostnader
  2. Superkoll på dina djurkostnader
  3. Smidigare betalning vid klinikbesök
  4. Snabbare och enklare skadereglering
  5. Mängder av fina erbjudanden och rabatter kopplat till djurägande

Läs mer och ansök i dag på agria.se/agriakortet