Agria startar samarbete med Apoteket

Stock.adobe.com

Agria startar samarbete med Apoteket

Nu inleder Agria ett samarbete med Apoteket för en tryggare vardag och ökad djurhälsa för hund, katt, smådjur och häst. Genom Apotekets egenvårdsprodukter för djur blir det enklare att vårda sitt djur i hemmet vid behov.

I ett första skede innebär samarbetet att djurägare med en försäkring i Agria får rabatt på Apotekets egenvårdsprodukter och receptfria läkemedel i djursortimentet – i butik och online. Erbjudandet gäller egenvårdsprodukter som är framtagna för att vårda hund, katt, smådjur och häst. Exempelvis avmaskningsmedel, fästingmedel samt produkter för att förebygga och behandla hudbesvär.

– Det nya samarbetet är en del av vårt långsiktiga arbete med att sprida och bygga kunskap kring djurhälsa och skadeförebyggande insatser. Nu tar vi ytterligare steg och underlättar för djurägare att ta hand om sitt djur i vardagen, säger Agnes Fabricius, vd för Agria.

Agrias ambition är att öka djurens trygghet och välmående genom stöd och vägledning under hela djurlivet. Agria erbjuder en rad olika hälsofrämjande verktyg som rådgivning dygnet runt, hjälp att boka veterinär och möjligheten att boka samtal med digitala veterinärer på Agria Vårdguide. Som en del i det arbetet inleds nu samarbetet med Apoteket, som arbetar för att göra det enklare för djur och människor att må bra.