Succé for Sporting Dog på Svenska Mässan

Den 10 oktober arrangerades Sporting Dog Seminar på Svenska Mässan – en heldag med fokus på den arbetande och aktiva hundar.

Medverkade gjorde svenska och internationella föreläsare, experter på inlärning, fysträning och rehabilitering, prestationsanpassad utfordring och mycket annat.

Dessutom fick besökarna lära sig mer om hur man toppar formen inför jaktsäsongen och massor om draghundsträning. Vi fick också lyssna till svenska ikoner som rest med  sina hundar fram och tillbaka mellan Sverige och Alaska för att tävla på de stora draghundsloppen som finns där, en härlig blandning av kunskap och äventyr.

Besökarmässigt var arrangemanget mycket uppskattat med ovanligt bra innehåll –  en totalupplevelse som gav både inspiration och energi och möjlighet mingla med likasinnade.

– Det känns som om vi skapat något unikt och annorlunda som går att utveckla vidare – nästa gång blir det kanske två dagar med seminarier som djupdyker inom vissa ämnen, säger Naana Rench, Commercial Manager PRO, Royal Canin.