Årets SBK-hund!

Under många år har Svenska brukshundklubben (SBK) utsett Årets hund i olika tävlingsgrenar, men reglerna har varit otydliga och på senare år har namnet på tävlingen även använts av andra aktörer. SBK har därför valt att se över reglerna och förtydliga kriterierna samt döpa om tävlingen till Årets SBK-hund.

Tävlingen kommer att omfatta samtliga grenar där SBK är huvudman dvs spår, sök, rapport, skydd, IPO, patrull, ruinsök, ytsök, lydnad, rallylydnad och mondioring. Dessutom utses SBK:s Brukshund.

Samtliga vinnare kommer att erhålla ett diplom och i år har vinnarna även förmånen att få fina priser från Aktiv Hund som sponsrar tävlingen. Vinnarna i de olika grenarna kommer att få ett presentkort värt 500 kr för inköp av Aktiv Hund-produkter och SBK:s Brukshund 2017 vinner resecheckar till ett värde av 2000 kr. Vinnarna för 2017 offentliggörs i slutet av januari 2018.

 

Aktive_Hund_logo_en_rad

 

AKTIV HUND – för starka och smidiga muskler och leder

Aktiv Hund är ett naturligt och effektivt kosttillskott för den aktiva hunden som tränar hårt, för hundar som lider av ledproblem, är överviktiga och äldre hundar. Även lämpligt tillskott för raser där ledproblem förekommer. Fungerar både i förebyggande och lindrande syfte.

ALLA GODA TING ÄR TRE

Vinster Arets sbk-hund_2

PRODUKTINNEHÅLL

100 tabletter med 500 mg frystorkat Grönläppad musselextrakt från Nya Zeeland per tablett.

Innehåller bland annat fettsyror och glykosaminoglykander (GAG:s) även kallat naturligt glukosamin.

 DOSERING

1 tablett dagligen per 20 kilo hund. Räcker i cirka tre mån.

Tabletten är skårad och delbar, kan även tuggas.

Läs mer på www.aktivdjurvard.se

 

 

Kriterier för Årets SBK-hund

Skärmavbild 2016-05-24 kl. 12.07.46

Skärmavbild 2016-05-24 kl. 12.08.10

 

Läs mer på http://www.brukshundklubben.se/arets-sbk-hund/