Vaccinationskort på nätet

(12 september, 2012 09:47)
Många upplever det svårt att hålla reda på vad hunden egentligen har tagit för vaccinationer. Man får nya vaccinationskort som man kanske slarvar bort och sedan vet man inte vad hunden fått och om den eventuellt måste få en påfyllnadsdos. Har man vaccinerat  på flera olika kliniker blir det ännu svårare att få en komplett överblick.

Nu finns en kostnadsfri hemsida för privatpersoner att hålla ordning både på sina familjemedlemmar och husdjurs vaccinationer. Som medlem kan man lägga in sina vaccinationer själv, eller scanna in och ladda upp gamla vaccinationskort, och går man till en vaccinationsklinik som är ansluten till VaccBook så registrerar de framtida vaccinationer åt en.

Går man till en ansluten veterinär får man vaccinationerna signerade vilket förenklar när ens husdjur ska på utställning eller vistas på pensionat. Vaccinationshistoriken finns då enkelt tillgänglig på mobilen.

Läs mer på www.vaccbook.com
En webbprodukt av zebramedia.se